• info@delaagsteprijs.com

25 augustus 2020 by Wesley with 1 comment

Samsung QLED – de Crème de la Crème


Samsung QLED | Te koop bij Expert
Samsung QLED-tv’s zijn de Crème de la Crème van de Samsung tv’s. Samsung QLED-tv’s leveren een haarscherp beeld in 4K- of zelfs 8K-resolutie. Hiermee is het beeld zo scherp dat je de wimpers van je favoriete actrice kan tellen en krijg je het gevoel dat je zelf op de filmset staat.

Maar, Samsung QLED-tv’s zijn niet alleen interessant voor mensen met een grote bibliotheek vol met films in Ultra High Definition. Kijk je naar je favoriete film in een lagere resolutie dan 4- of 8K, dan zorgt de nieuwe Quantum Processor door middel van AI Upscaling dat het beeld alsnog in haarscherpe resolutie wordt weergegeven. Zo weet je zeker dat je elk detail ziet en geniet van jouw favoriete film of serie alsof je er zelf bij bent.

Ongekend veel kleur
Samsung QLED-tv’s hebben een beeldscherm dat bestaat uit miljoenen kristallen die van formaat kunnen veranderen. Hierdoor kunnen de kristallen heel precies de kleur weergeven die getoond moet worden. Dit resulteert in de eerste tv’s met een gecertificeerd 100% kleurvolume. Kijk je bijvoorbeeld naar een film waarbij de zon in de zee zakt, dan zie je de prachtige kleuren van de zonsondergang in de lucht en de diepe blauwtinten van het water van de zee. Zo precies dat je het gevoel krijgt dat je zelf met je tenen in het zand op het strand zit.

Dit resulteert in de eerste tv’s met 100% kleurvolume

Gaat het verhaal ’s nachts in het pikkedonker verder? Samsung QLED-tv’s beschikken over de zogenaamde ‘Direct Full Array’-techniek, die het contrast versterken en hele lokale verschillen in licht schitterend weergeven. Hierdoor wordt zwart echt diep zwart en blijft licht mooi helder, ook als zwart en wit zich direct naast elkaar begeven.

Ambient Mode – Stijlvol stand-by
Wil je geen tv-kijken, dan heb je met een Samsung QLED-tv geen groot zwart vlak in je huiskamer hangen. Samsung heeft sinds 2019 elke QLED-tv uitgerust met de zogenaamde Ambient Mode. In deze stand geeft de tv een mooie visual weer, waardoor de tv verandert in een fraai kunstwerk. De stijl van de visual kan je zelf kiezen via de app en zeer eenvoudig aanpassen aan jouw interieur. Met de Samsung-app kan je een foto maken van jouw kamer, waarna de app de kleuren van je interieur analyseert en terug laat komen in de visual. Zo gaat de tv mooi op in je interieur en voegt je tv wat toe aan je kamer, ook als deze uitstaat. Wil je er echt een kunstwerk van maken? Kies dan voor een Samsung The Frame, de tv die er uitziet als een schilderij.

Wil je geen kunst aan de muur? Dan kan je er ook voor kiezen om informatie zoals het weer weer te geven, of om je favoriete foto’s tentoon te stellen. Wil je je tv liever helemaal niet zien, dan kan je ook je muur laten weergeven, zodat de tv helemaal lijkt te verdwijnen.

Apple Airplay2 op Samsung
Een nieuwe toepassing op Samsung QLED-tv’s is Apple Airplay2. Hiermee kan je snel en eenvoudig alle video’s, foto’s muziek en podcasts die op je iPhone, iPad of Mac staan afspelen op je tv. Ook zal binnenkort de Apple iTunes app beschikbaar zijn voor Samsung QLED-tv’s, zodat je makkelijk 4K HDR-films kan kopen of huren.

Samsung Q950R – 8K QLED
Met een Samsung 8K QLED-tv ervaar je het summum van televisie. Deze Samsung QLED-tv’s hebben een grensverleggende resolutie van 8K waarbij de kleinste details ongekend scherp zichtbaar zijn. 8K-tv’s hebben maar liefst 4 keer zoveel pixels als 4K-tv’s en zelfs 16 keer zoveel pixels als een Full HD-tv. Zo weet je zeker dat je elke haar op het hoofd van de hoofdrolspeler kan zien. Zeker in combinatie met de grotere schermformaten (de Samsung Q950R is beschikbaar tot 98”) zorgt dit voor een buitengewone tv-ervaring. Heb je geen content in 8K? Geen probleem. De Samsung Quantum 8K-processor schaalt elk beeld op een slimme wijze op naar 8K, zodat jouw favoriete film, serie of tv-programma levensecht van je scherm spat.

Samsung QLED | Te koop bij Expert

Comments

Joyce

34 minuten ago

Even as we get described, they number the EPEC that will be an exceptionally popular event for Austrian participants. Feel free to visit my web page: Josefina

Laat een reactie achter