We vergelijken alle webshops met elkaar zodat u de beste deal krijgt.

Vragen

Bekijk onze meeste gestelde vragen:

We zien het als onze missie om jou te helpen bij het vinden van de best mogelijke aankoop online.

 

Wat wij voor je doen:

 

We helpen je bij het vergelijken van producten: op onze website kun je zoeken of navigeren naar producten. Voor elk product kun je specificaties, afbeeldingen en beoordelingen (cijfers en ervaringen) bekijken.

 

Nee, wij zijn geen webwinkel waar je online bij kunt kopen. Op onze website kun je producten, winkels en prijzen vergelijken. Kopen doe je bij de winkel zelf.

We helpen je graag verder, maar we zijn geen productexperts. Want daar zijn het te veel producten voor. Voor inhoudelijke en technische vragen raden we je daarom aan om contact op te nemen met de winkel waar je het product hebt gekocht of wilt kopen, of met de fabrikant van het product.

Je kunt producten vinden door de zoekbalk bovenaan onze website te gebruiken, of door gebruik te maken van het navigatiemenu.

Als je het product hebt gevonden dat je wilt bestellen, klik dan door naar de website van de webwinkel en bestel het product daar.

Als je product kapot is gegaan, neem dan contact op met de winkel waar je het product hebt gekocht.

Een veilige betaalmethode gebruikt altijd het https-protocol om jouw gegevens naar de website te sturen. Houd daarom altijd goed de url-balk in de gaten en bekijk of de url begint met ‘https’. Daarnaast kun je nog controleren of er een veiligheidsslotje onderin je browser staat.

Bij sommige online webwinkels is het mogelijk om je bestelling af te halen. Dit kun je op de website van de webwinkel terugvinden.

Als je je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan alsjeblieft contact op met de winkel die je product levert.

Voor de garantie op een product maakt het niet uit of je het product online of in de winkelstraat hebt gekocht. De meeste producten hebben een minimale garantietermijn van 2 jaar.

Contact opnemen

Heb je naar aanleiding van de beantwoorden vragen nog steeds een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier:

De Laagste Prijs
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken